Diensten

Gedrag

Honden en katten met gedragsproblemen verzorgen is geen makkie, daar zijn we het allemaal over eens. Daarom bieden we onderhoudsbeurten aan voor moeilijker te trimmen dieren. Indien echt nodig kan dit gebeuren onder verdoving dankzij de samenwerking met dierenarts Maya.

Puppy/kittengewenning

Puppies of kittens moeten wennen aan al die speciale geluiden en geuren in het trimsalon. Daarom is het goed om de puppy of kitten dit op voorhand al eens te laten zien en ruiken. Daarvoor bent u hier aan het juiste adres. De pup of kitten maakt kennis met het bad, de haardroger en een kam. En dat geheel gratis! 

Uitzonderlijke dieren

Soms worden dieren geweigerd door trimmers vanwege hun grootte of doordat het zogenaamde gevaarlijke rassen zijn. Hier kunnen deze honden en katten wel terecht. Met enige voorzichtigheid zullen deze dieren met grote zorg behandeld worden.

Medisch

Wanneer uw dierenarts medische huidbehandeling voorschrijft, kan dit ook hier verwezenlijkt worden. Is er een huidprobleem vastgesteld, kreeg u een medische shampoo mee? Geen zin om dat allemaal in je net schoongemaakte douche of bad te doen? Geen probleem, wij nemen het wel over. 

Ethisch verantwoord

De producten die gebruikt worden in het salon zijn ethisch verantwoord. Deze zijn vegan, niet getest op dieren en biologisch afbreekbaar. Deze producten zijn erg geconcentreerd bij levering. Dit wil zeggen dat er dus minder verpakkingen en leveringen nodig is voor een groot aantal wasbeurten!