MeGa Trim

trimsalon voor alle honden

+32 468 244 707

Waarom zijn wij anders?

Alle honden en katten zijn welkom. Echter door het specialiseren in gedrag van deze dieren verwelkomen we ook 'moeilijker' te trimmen dieren. Ook door de samenwerking met dierenarts Maya Herman kunnen er uitzonderlijke diensten aangeboden worden. Als laatste, maar niet minste, wordt er enkel gewerkt met ethisch verantwoorde producten.

Gedrag

 Honden en katten met gedragsproblemen verzorgen is geen makkie, daar zijn we het allemaal over eens. Daarom bieden we onderhoudsbeurten aan voor moeilijker te trimmen dieren. Indien echt nodig kan dit gebeuren onder verdoving dankzij de samenwerking met dierenarts Maya.

Uitzonderlijke honden

Soms worden dieren geweigerd door trimmers vanwege hun grootte of doordat het zogenaamde gevaarlijke rassen zijn. Hier kunnen deze honden en katten wel terecht. Met enige voorzichtigheid zullen deze dieren met grote zorg behandeld worden.

Medisch

Wanneer uw dierenarts medische huidbehandeling voorschrijft, kan dit ook hier verwezenlijkt worden. Is er een huidprobleem vastgesteld, kreeg u een medische shampoo mee? Geen zin om dat allemaal in je net schoongemaakte douche of bad te doen? Geen probleem, wij nemen het wel over. 

Ethisch verantwoord

De producten die gebruikt worden in het salon zijn ethisch verantwoord. Deze zijn vegan, niet getest op dieren en biologisch afbreekbaar. Deze producten zijn erg geconcentreerd bij levering. Dit wil zeggen dat er dus minder verpakkingen en leveringen nodig is voor een groot aantal wasbeurten!