Diensten

Wie, wat, waar, hoe kies ik mijn pup?

De juiste puppy kiezen, dat is een hele opgave. De keuze die je maakt is er één voor lange termijn, die een langdurig effect zal hebben op je leven en dat van je gezin. Het juiste ras en de juiste fokker kiezen is dus erg belangrijk. Maar geen zorgen, ik help je wel op weg!

Wat te doen vòòr de pup komt?

Er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan enkel het uitkiezen van je nieuwe beste vriend(in). Welke materialen heb je nodig? Wat moet je aanpassen in je huishouden? Hoe begin je er aan? Wees gerust, ik geef je genoeg tips en tricks mee om de eerste dagen en maanden vlot door te komen!

De puppy is er!

Nu de eerste 'wittebroodsweken ' voorbij zijn, wil je waarschijnlijk weten hoe je aan de opvoeding begint? Ook hierbij sta ik aan je zij. Samen werken we aan een connectie tussen baas en hond die gebaseerd is op wederzijdse vriendschap en respect.

Mijn pup is geen pup meer...

Vanzelfsprekend groeien pups op tot prachtige volwassen honden. Maar... ook honden gaan door de pubertijd! Dit is niet altijd een even makkelijke periode. Heeft je woef plots stoppen in de oren? Is je zetel ontploft? Geen probleem, ik ben onderweg!

Eindelijk een echte hond!

Na al die opvoeding wordt het tijd om een keuze te maken. Is het ondertussen duidelijk geworden dat jouw hond een sporthond is? Wil je graag gaan jagen met je vriend? Of toch liever gewoon een huishond? Bij deze keuze sta ik je opnieuw bij met advies.

Wat te doen nu mijn vriend ouder wordt?

Je beste vriend(in) is het 'senior' tijdperk ingestapt. Dat horen we natuurlijk niet erg graag. Maar ook hier kunnen we ons leven wat aanpassen om hun leven des te makkelijker te maken. Wil je weten hoe? Ik help je wel verder.

Hoe introduceer ik mijn pup in het huishouden?

Wat als je al één of meerdere dieren in huis hebt? Je weet niet goed of je al aanwezige hond, of je kat, de puppy zal accepteren? Een introductie tussen twee dieren die elkaar niet kennen is één van de belangrijkste stappen in een huishouden! Hier sta ik je in bij.

Een baby op komst...

Er komt een baby aan! Alvast proficiat met jullie toevoeging aan de familie! Echter wat nu met de al aanwezige 'babies'? Hoe zal je hond of kat hier mee om gaan? Bang dat ze jaloers zullen zijn? Ik begeleid je de gehele zwangerschap en na de geboorte hier in.