Wie ben ik?

Ik ben Gaelle Meyns, al mijn gehele leven een grote dierenliefhebber. Daarom koos ik er voor om een bachelor Agro- en biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg, te behalen aan HoGent. Deze opleiding heb ik afgerond in 2020. Als gevolg werk ik nu als dierenartsassistente bij DAP Maya.

Naast deze bachelor werkte ik 5 jaar als studente in Boudewijn Seapark. Hier heb ik ook mijn eindstage volbracht. Hier leerde ik allerhande trainingstechnieken kennen en heb ik enige trainingservaring opgedaan. 

Momenteel ben ik er nog steeds vrijwilliger wanneer er nood is aan medische hulp voor dolfijnen, zeeleeuwen of zeehonden, en wanneer er een aangespoelde bruinvis gerevalideerd wordt.

Ook voor VZW Pet-Events was ik vrijwilliger. Hier hielp ik mee met het organiseren van beurzen rond dieren of gaf ik workshops rond specialere diersoorten.

Na jaren zelf mijn honden te trainen op een hondenschool, startte ik in 2020 de opleiding zelfstandig hondeninstructeur. Daarvoor liep ik stage als lesgever in hondenschool Ryckevelde. Ondertussen ben ik hier onderdeel van het team en geef ik wekelijks op donderdagen les.

Zo dat is even een kort overzichtje in mijn carrière tot nu toe. Dit is zeker nog niet alles, er komen nog veel bijscholingen aan. Mocht je nog verdere vragen hebben, stuur me gerust een mailtje!